Erica

Min blogg om allt och ingenting

spinningtajts

Kategori: Allmänt

de här spinningtajtsen vill jag ha, skulle beställa ett par från hm.se men jag tvekade och de tog slut. har varit inne lite då o då för att se om de finns inne. men aldrig. men igår! då fanns de, MEN innan jag hade hunnit handla klart o skulle fa till kassan o skicka iväg min order så tog dom SLUT. åh jag blev helet jävla less.

 
nu kan ändå inte träna eftersom jag har fått så ont i halsen. fan också.
 
:)
 

monday moring

Kategori: Allmänt

Jag har haft en sån där "feelgood" helg, bara gjort en massa tråkiga (och nödvändiga) saker.

Idag bjuder dagen på jobb, som vanligt. sen måste jag försöka komma mig iväg o träna ikväll. vi får väl se hur de går :P
 
Satt igår o kollade på massa resor.. jag är grymt ressugen! London, New York, Barcelona.. men först ska jag hit
 
YEEY!
 

from gt

Kategori: Önskan

Denna jacka vill jag ha, kanske lite sent nu när hösten redan är här o de är snart vinter.. men iallafall, den är fin. mn nuvrande svarta jacka har blivit helt sliten o nästan grå..
 
 
 
 
med denna till hade det blivit perfekt!
 

Nytt

Kategori: Allmänt

Ny design, va tycks :P

Hade besöksrekord igår men endast 1 kommentar! skäpning!

Mariokart!

Kategori: Allmänt

Var hos en kompis igår..vi spelade mariokart, hur längesen är de inte man har spelat de? säkert 15-16 år sen.. haha, oj va man låter gammal nu :P

 
 
dagen idag är ganska oplanerad vilket den ska vara eftersom de är söndag, men de jag måste göra är att tvätta bilen, övertid på en söndag, ja tack! haha
 
de tog seriöst en halvtimme att skriva inlägget, dator går såå jävla seegt o så stängs allt ner när de blir "för mycket" för datorn. måste göra slag i saken och köpa mig en ny dator.
 
:)

Shoppat

Kategori: Shopping

Nytt från tallinn, en randig (älskar randigt) och stickad tröja. den har helsvarta ärmar vilket var snyggt tycker jag. 20 euro tror jag den kostade.

 
:)

I guess I need you baby

Kategori: Allmänt

klockan är bara 9 och jag har redan gjort något som jag har haft ångest för länge - nämligen putsat fönsterna. så nu känner jag mig nöjd och ska snart äta lite frukost.
 
planerna för idag är att träffa en kompis som jag inte sett på länge. lär bli en del surr.. hehe
sen ska jag rensa bland lite grejer och åka o slänga de.
 
men nu lite frulle framför nyhetsmorgon!
 
förra veckan i tallinn..

onsdag!

Kategori: Allmänt

kom hem sent igår efter att ha jobbat över, sen var jag o tränade.. så de blev inga bilder..som ni kanske märkte.. hehe
jag la in bilder nyss men när jag nästan var klar så blev jag utloggad! o inget finns kvaaar. så jävla less. så nu blir de inga bilder ikväll.

ba så ni vet :P

Back on track!

Kategori: Allmänt

Landade sent på söndagkväll på norrlänsk mark, åkte hem o sov.. igår morse åkte vi uppåt igen.. så igår blev de en halvdags jobb. inte illa, de borde man nästan ha varje dag. de är full fart på jobbet och jag kommer inte ha en ledig tid på heeela veckan..

när jag kommer hem idag ska jag visa lite bilder och shopping från tallinn.. men nu måste jag åka o tanka bilen!

ha en bra dag!

16:e september- Tallinn

Kategori: Allmänt

hoho, igår var också en hel dag ute på stan, därav inget inlägg.. hehe.. nu har vi precis ätit frukost och håller på att packa ihop.. dags att checka ut men vårat flyg går inte förän ikväll så de blir shopping i ett köpcentrum vid flygplatsen..

vi hörs igen när jag kommer hem.

14:e september- Tallinn

Kategori: Allmänt

Igår var en hel dag ute på stan.. vi började med att besöka gamla stan.. virrade runt där ett tag och sen tog vi oss ner mot "riktiga" centrum.. där vi gick i en stor galleria, köpte lite saker. sammanlagt så gick vi i typ 5 timmar så sen när vi kom tillbaka till hotellet så tog vi en skön fotmassage.
 
tyvärr var vädret inte de bästa igår men idag är de sol.. så vi ska snart bege oss ut och ta oss till ett köpcentrum som ligger lite utanför stan. vi får se hur de går. haha. sen har vi hotstones massage inbokat ikväll.. skönt!
 
två bilder från igår. det går rätt trögt o ladda upp bilde så dessa får räcka.
 
:)

13:e september - Tallinn

Kategori: Allmänt

Gomorgon!
Har nyss varit och käkat frukost, jättebra och stor frukost..
igår kväll satt vi i bubbelpoolen nästan hela kvällen och bara chillade, hehe

planen för idag är först och främst besöka gamla stan. de är bara 5 minuter bortfrån hotellet.
ska komma ihåg att ta med kameran idag också!1

:)

Tallin

Kategori: Allmänt

Efter en lång väntan på arlanda och 40 minuter i luften så är vi nu framme i tallinn. Det regnar och är typ lika dåligt väder som hemma.

Vi har inte hunnit göra så mycket utan mest kollat in hotellet (som är mycket stort) vi håll på att virra bort oss på spa avdelningen.
vi funderar nu på om vi ska gå o bada, vi ska boka in oss på massage också.

(Det finns gym här ockå) större än mitt vanliga gym i mbgt. haha :D

:)

Onsdag

Kategori: Allmänt

HEJ!

Sitter och gör mig iordning här.. ska snart åka o hämta upp E för att sen åka mot flygplatsen. härligt! datorn är med så de kommer nog bi nått inlägg under veckan.. hehe :)

Hoppas vädret är något bättre än här iallafall..

see yaah!

Sunday

Kategori: Allmänt

gomorgon!

Dagarna rullar på och det känns som jag inte gör något annat än är på jobbet. Förra helgen var jag hemma och hade helt underbara dagar! loved it.

Dagens planer är att packa.,.sen ska vi plannera lite inför resan, det känns helt sjukt att vi ska åka snart, jag kan som inte riktigt fatta de. men det ska bli grymt skönt! :)

see yaah!