Erica

Min blogg om allt och ingenting

Vi tar en sista minuten

Kategori: Allmänt

Spelar Medinas sista minuten på hög volym, försöker packa lite. Tyvärr åker jag inte utomlands, men väl hemåt och sen till huvudstaden på torsdag, där hoppas jjag att de är lite värme iallafall! 
 
sommaren (vädret iaf) suger och jag behöver sol o värme, solen lyser idag men det blåser som attans och de är endast 14 grader. :( 
 
jaja, lite gnäll över vädret. haha
 
fin bild från dundret förra veckan 
 
 
nu måste jag fortsätta packa!
 
 
:)
 
 

I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

Kategori: Allmänt

Jag har länge velat säga något men igår blev de officielt. Jag har fått nytt jobb!!! Igår sa jag upp mig, de känns så skönt! Jag är så jävla nöjd. 
 
så om en månad börjar nya äventyr på Yrkesakademin. Jag fortsätter som trafiklärare fast nu på tyngre behörigheter, i mitt fall, lastbil och lastbil med släp. så nu efter min semester så jag har bara två veckor kvar att jobba i personbil. så jävla skönt! 
 
 
 
 
 
 

on top of the world

Kategori: Allmänt

Här uppe var jag o A igår. vi hade jättetur med vädret, klarblå himmel o sol!
 
 
just nu: SPÖregn och typ 10 grader. Var är värmen och solen? 
 
:/

första semesterdagen!

Kategori: Allmänt

här spenderade jag min första semesterdag igår:vid vattnet.. i en röd liten gullig stuga. på bryggan o försökte fånga lite fisk:åkte sen på bilbingo för att vinna lite stålar.. slutade med en vinst på 250kr iaf :)
efter de åkte vi tillbaka till stugan och ställde oss på bryggan o fiskade till klockan var natt o regnet kom. bra dag helt enkelt.
Idag får jag besöka av A.. ska bli jättekul! :-)

Weak as I am, no tears for you

Kategori: Allmänt

Typ halva juli har gått och min fråga är: vart är sommaren???? en veckan i maj räcker inte, för då jobbade man ju.. men nu jobbar jag inte nå mer utan semestern är här! 3 veckor utan att behöva passa tider eller vakna till mobilenalrmet är helt underbart!!
 
kanske blir de lite bättre uppdaterningar här också nu när mitt internet fungerar igen, men jag lovar inget- som alltid :P hehe
 
nyss har S varit här och vi har ätit middag- jag kinamat, S åt sallad. sen åt vi jordgubbar och grädde! sån sommarfeelings! 
 
:) 
 

something in the way you move

Kategori: Allmänt

Imorse när jag kom till TV så fick jag höra: Fan va du ser sliten ut!
jag tar inte illa upp för vi är lite hårda mot varandra, P och jag. Jag tänkte sen: ja jag är sååå sliten. jag var dessutom osminkad, trött och allmänt less.

Så med andra ord: JAG BEHÖVER SEMESTER NUU!!
Dock jobbar jag nästa vecka också, själv. helt fullbokat.
Men till hösten händer spännande saker, jag är är sååå peppad!

jag skulle vilja åka utomlands i sommar också. helst typ nu.