Erica

Min blogg om allt och ingenting

en av många dagens

Kategori: Dagens

för någon dag sedan på parkeringsplatsen:

Jag: Du måste sväng fullt till vänster

X utbrister i förtvivlan: MEN JAG ÄR JU FULL!

ibland är det roligt när de blir fel.. haha.. för man ska ju inte köra bil när man är full..;)(det som X egentligen ville säga var att X hade sävng fullt till vänster, om ni inte fatta..)

vintern är så satans lång igen

Kategori: Allmänt

bra dag idag.. tog en promenad längs älven under provtiden.. skönt.. solen lyste och de var sådär lagomt kyligt..lagomt med snö nu, tycker inte att de behöver komma mer.. men det lär de ju göra. haha.

I'm gonna live my life, everyday

Kategori: Allmänt

kort sammanfattning av dagen:
- ett h-vete att ha lektion idag, de har snöat, snöat och åter snöat idag.. HALV tre började plogbilarna köra. HaLLLÅ? är de inte lite sent?
- har nyss tvättat, när jag kommer ner i tvättstugan så är de ett hav av vatten på golvet. wtf?! måste ha varit något fel på maskinen för den lät lite konstigt också.
- har sovit så konstigt inatt, vaknat 3-4 gånger.. har drömmt en hel del konstiga drömmar också. var MYCKET trött imorse.
- jag längtar lite tills imorgon. hoppas jag har lite tur.


som vanligt har jag tänt ljus o kokat lite te.
nu: soffan.

:)

jag blev så förbannad

Kategori: Allmänt

dagen idag började BRA! jag är rätt så nöjd, blir nog uddevalla till våren. äntligen lite roligt.
men förmiddagen gick så otroligt seeegt..
eftermiddagen blev inte riktigt som jag tänk mig.. en lektion gjorde mig helt sluuut. jag fick seriöst huvudvärk.. jag som har ett mycket långt tålamod, min stubin är lång men idag fick jag fan nog. Fy fan va less man kan bli..
sen var resten av dagen förstörd.
var tvungen att ta ut lite iska på gymmet.. haha

regnet har öst ner nästan hela dagen, men nu har de övergått i snö.. och det är kallt.. det blir nog halkiga vägar imorgon...:S

nu har jag tänt ljus och kokat Te. ska bädda ner mig i soffan.

:)

stanna upp en sekund, glöm denna stress för en stund

Kategori: Allmänt

vaknade imorse och kände mig väääääldigt trött... lite måndagsseg...inte alls kul att gå till jobbet.. men man måste ju.
gick en liten promenad på ett av proven idag.. mycket skönt.. vi kom på att isället på att sitta o dricka kaffe kan man ju promenera istället.. sagt och gjort.
solen sken och det var ganska så varmt.


det är vackert längs älven

:)