Erica

Min blogg om allt och ingenting

trötter

Kategori: Allmänt

tåget var givetvis försenat.. det kändes som världens längsta resa.. men SJ bjöd på kaffe o smörgås som tröst för förseningen.. har nog aldrig varit med om det tidigare.. tomt var det på tåget också.. fredags tåget brukar alltid vara smockfullt.. men jag kom hem iallafall.. 3 timmar senare än vanligt.. 

årets första grillning väntade när jag kom hem.. mums! 

nu är det snart dags för sängen.. är jäättetrött.. 

see ya! 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

äntligen fredag! som jag har längtat..veckan har passerat i räserfart.. vilket inte gör mig något.. dock hoppas jag helgen passerear i snigelfart.. haha.. så mycket man vill hinna med!

har varit o tvättat bilen imorse, nu är den röd igen... väntar nu på E som är och tvättar sin bil så vi kan äta lunch nångång.. är hungrig då kylskåpet ekade helt tomt imorse.. en banan och ett äpple fanns till godo till frulle.. ingen ide att handla när jag ska åka hemåt idag..

ska även köpa en ny mobil när jag kommer hem.. så det blir lite mer bilder och inlägg på bloggen.. tycker det är asjobbigt att inte ha en kamera på mobilen.. haha..

nu: LUNCH!

:)

så var det måndag igen..

Kategori: Allmänt

oj, det är visst redan måndag igen.. förra veckan bara sprang förbi likså helgen..
idag har det varit en såndär prov dag.. vädret var helt underbart när jag hade första provet imorse..så jag tog en promenad och sen första "väntetiden" utomhus  :) men sen på eftermiddagen blev det kallt, snö o en massa slask..plus att bilen ser för jävlig ut efter dagen.. haha

nu väntar jag på sovtid, är helt slut efter dagen.. zappar runt bland lite sport på teven innan 2½ män börjar kl 21..

:)

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

åh, vad jag älskar måndagar! eller .. jag gillar när dagen är över..
helgen har varit bra.. soligt och härligt väder.. många promenader.. har putsat fönsterna igår.. så nu kan jag se ut.. hehe..

ang min mobil så har den fungerat i torsdags litegrann.. men nu är skärmen helt död igen.. jävligt less faktiskt..

änsålänge har det helt dött på jobbet. men hoppas det blir bättre..  jag klagar när det är för mycket och nu klagar jag när det är för lite att göra.. men jag måste säga att det är bättre när det är mycket än för lite..

ha en trevlig måndag!

:)

din sol har landat i mitt knä och gått sönder

Kategori: Allmänt

min mobil har bestämt sig för att sluta fungera eller rättare sagt skärmen är helt paj, går inte att trycka på nånting.. var in på expert under provet för att höra med dom om de visste vad som kunde vara fel.. men dom hade ingen aning.. typiskt.. har ju länge funderat på att köpa en ny telefon.. så det här kanske är ett tecken på att jag verkligen borde det??

så jag kan inte läsa eller skriva sms.. jag kan svara om det ringer, kan ringa upp den personen som står högst upp i samtalslistan..så om ni vill sms mig så får ni göra det på min jobbtelefon.

sen har dagen iövrigt (hitills) var stressigt som faaan.. det som på pappret såg ut att bli en lugn dag.. men det händer alltid oförsedda grejer. L var shyrre o boka in lektion på min LUNCH.. va glad jag blev.. nooot.. så nu har jag "lunch".. 10 min innan nästa elev.

men min elev fick sitt kort idag och solen skiner ute. det är det som räknas.

:)

it's a fear in me

Kategori: Allmänt

Äntligen är måndagen slut, brukar inte gilla måndagar men det här var extra jobbig. Kaos kan vara ett bra ord att förklara denna dag, hade inte ens tid att äta lunch..

Imorgon får vi besöka av TS. fan jag blev typ lite nervös. måste leta fram snygga kläder. men TUR att det inte är dom som åker med oss.. DÅ hade jag fan sjukanmält mig.. haha..
nä, men dom lär väl inte vara så farliga.. hoppas jag.. 

pratade med pendlare igår på tåget som sa så hade det funnits jättemycket platser på tåget i fredags.. fast det på hemsidan stod att det var slutsålt. jävla SJ!?!

nu ska jag laga matlåda

:)

1:a Mars

Kategori: Allmänt

Hej ny månad och hej våren! (nästa iallafall)

härligt väder ute dom senaste dagarna..
veckan har börjat lite stressigt jobbmässigt.. har börjat med nya tider, som verkar funka rätt bra..
tog en promenad igår under ett prov, det var längesen man kunde vara ute utan att behöva frysa ihjäl..

har haft lite teori ikväll.. halsen dog lite i slutet.. men det är sånt man får leva med.. haha..

ska slösurfa runt på lite bloggar nu innan jag tar kväll..

:)