Erica

Min blogg om allt och ingenting

Den sista april

Kategori: Allmänt

vintern är väl officielt slut nu va? jag tror aldrig jag har varit med om en valborg med så mycket snö som vi har kvar nu. men nu regnar de så jag hoppas att allt regnar bort för nu vill jag ha vår!
 
det blir inte så mycket valborgsfiraande för mig, brukar iosf aldrig vara mycket för att fira valborg. men jag ska nog hänga med S och ba ta de lungt. det känns iallafall skönt med helg mitt i veckan. 
 
nu ringer telefonen, de är dags för mig att gå. 
 
baj. 
 
PS: imorse satte jag båda linserna i samma öga. trött eller vaaad?! :P 

Sunday

Kategori: Allmänt

heerreguud vad jag har sovit! vakande runt halv tio och mig rätt pigg, tänkte för mig själv: oj va länge jag har sovit. Gick iallafall upp och åt frukost, la mig i soffan och såg nyhetsmorgon, sen somnade jag.. vaknade för typ en timme sen av att min kollega ringde, nu är hon på väg hit och ska jag slänga ihop en liten kaka till dess.

see yaa!

:)

Fredag!

Kategori: Allmänt

 
blev väckt inatt vid 2 tiden av räddningtjänsten..sen var jag så pigg att det inte gick att somna om men när jag väl somnade så vaknade jag inte för 07.52, jag fick paaaaniiiik, min lektion börjar 8.15. jag har inte ens ett minne av att mobilen har ringt.. men tydligen så har jag snoozat lite väl många gånger. men som TUR var hade min första elev avbokat..puuh typ. hällade i min 2 koppar kaffe för att ens orka med förmiddagen. haha
 
nu har jag varit o storhandlat, sattit igång en tvättmaskin.. snön vräker ner ute. jag tror inte vi kommer få någon sommar iår.  :P 
 
 
ge mig värme, ge mig sommar NU! tack. 
 
ha en fin fredag! 

Onsdag!

Kategori:

efter en något kaosartad dag igår hoppas jag på lite lugnare idag. men de tror jag knappast.

jag har börjat tidigare idag pga av ett prov så nu sitter jag på TV och väntar. jag är trött och har ont i ryggen. blä. ska ta en liten promenad. men brrr va kallt de är ute! :(

Måndag

Kategori: Träning

Har nyss kommit hem från ett spinningpass, de första på över ett halvår typ.. efter uppvärmningen var jag helt slut och ville kliva av cykeln. men jag höll ut hela 60 minuter. Jobbigt och svettigt men jävligt kul! extra kul att jag nu har lärt mig att använda min pulsklocka som jag köpt för längesen. hehe.

 
Nu ska jag dricka lite te och läsa bloggar. 
 
:) 

ÅÅH

Kategori: Allmänt

Skrev nyss värsta långa inlägget till er och sen när jag skulle publicera så ba : SIDAN KAN INTE VISAS. saaatan. och de hamnade inte ens i utkast. suuck. men men. jag lever iaf så ni vet. solen skiner och de är plusgrader ute så snart blir det en promenad. men först frulle! :)

De var längesen..

Kategori:

hoho.. de ekar lite tomt här i bloggen eller vad tycker ni ;-) okej jag ska skärpa miig.. lovar :-)

annars så händer det inte så mycket.. jobbar på som vanligt.. träningen ligger på is än.. haha. måste skärpa mig där också..

påsk helgen passerade alldeles för fort.. men nu är jag utvilad o pigg. jag behövde verkligen ledighet.

ha en bra dag! :)