Erica

Min blogg om allt och ingenting

ja, det var en dag i januari..

Kategori: Allmänt

då de är som kallast.. brr vilken vecka de har varit! minus 30 varje dag, våra stackars lastbilar har fått plågats igång..men ett stort plus denna kalla vecka är att solen har tittat fram! fatta SOLEN, den har ju varit borta hur länge som helst.

Jag längtar till solen och värmen, många lägger upp bilder på instagram och fb när dom befinner sig på betydligt varmare ställen än sverige, men blir ju inte lite sugen på att dra iväg. men jag får snällt vänta till maj innan jag ska någonstans.
på tal om maj, jag har inte kommit igång med träningen ännu! skandal. men jag har faktiskt inte hunnit, har jobbat/kört övertid varje dag.


 
sol och värme, ja tack!!! :D
 
 

Måndag fast söndag ändå

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Det blev visst inget mer inlägg förra året som utlovat men jag haade inget internet de sista dagarna.eller jag hade internet men de var såå segt, att ladda en sida tog typ en evighet. 
 
Idag är de den sista lediga dagen men jag har redan hunnit jobba två dagar förra veckan, men de var så lungt så de kändes knappt som jobb.
 
hur som helst, ledigheten har varit helt underbar, jag har inte gjort mycket och de var varit väldigt välbehövligt, har som sagt haft en rätt så intensiv höst. 
 
ska snart dra ut på en promenad, det nya livet ni vet. haha. men nu måste jag komma iform, 135 dagar har jag på mig. jag längtar! 
 
En bild från juldagen, så jävla roligt! 
 
 
:D