Erica

Min blogg om allt och ingenting

tisdagkväll

Kategori: Allmänt

måndagen bara försvann utan att man ens hann blinka.. haha.. haft iaf en mycket bra måndag igår.. blev fullpott på proven..
ikväll har jag haft sista teorin för iår.. känns bra, har dock haft en mycket bra och mindre grupp.. var bara 15 st, ganska skönt istället för 25 som det normalt brukar vara..

sitter här och funderar på lite julklappar, surfar runt o letar lite.. det är ju snart jul. sista november idag.
hittade dock ett par riktigt snygga nikeskor som jag vill beställa.. kanske ger en julklapp till mig själv? hehe. det får man väl göra?  ;)

nu blev jag lite besviken på att det inte var nå DHW idag.. buhu.. :(

:)

snart flyger du bland stjärnorna

Kategori: Allmänt

jaha, så var det söndag igen.. har varit iväg till stan en sväng för att köpa nån pressent..

hade en mysigkväll igår med min bästa vän.. vi åt kinamat, såg film.. hade en liten nostaligtripp till the 90's med hjälp av spotify.. gud vilka låtar man lyssnade på då.. backstreet, hansson, boyzone.. ja. alla gamla pojkkband.. men det värsta av allt är ju att man fortfarande kan texterna!


vi såg först the backup plan.. med jennifer lopez.. helt ok film.. lite sådär mysig o inte så ansträngade att hitta på

men sen såg vi denna:

lite.. eh.. konstig film.. när man tänk jim carrey i en komedi så tänker man: skratt, skratt, skratt
men icke.. tydligen baserad på en verklig historia.

idag är det första advent och första ljuset är tänt. tänk att det snart är jul, det som nyss var sommar?

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag ÄNNU mer träningsvärk.. det konstig är att jag har så mycket träningsvärk i benen, framsidalår, utan att ens kört en enda benövning? mycket underligt faktiskt.. kanske kommer från uppvärmningen, jag vet inte.. så jävla dåligt tränad så det är inte sant. men nu ska det bli ändring på det. jag har sagt de många gånger men nu.. nu är det BEACH 2011 som gäller.. hhaha.. och tänkte även sprigna (läs: jogga) mig igen vårruset. måste nog ta hjälp av en PT om jag ska klara de.. haha.

men nog om träning..

idag ska jag inte göra någoting alls, bara vara hemma.. eller föressten jag ska ju övningköra med syrran så fort hon kommer hem från stan. inte ens när man är ledig får man vara ledig.. ;) hehe

:)

Väska

Kategori: Allmänt

jag som älskar väskor får aldrig för många.. den här hittade jag på chique.se.. vill så gärna ha!



Helgen

Kategori: Allmänt

åh, vilken stämning det var på stadion i helgen! Speciellt när våra hemma åkare startade och det var nog lika bra ute i spåren.


HEJA SVERIGE!

det har varit en helt underbar helg, både på stadion och ner på torget..


¨
så helgen har snabbt passerat och imorgon är det måndag igen..:/

.....

Kategori: Allmänt

tyst!

Kategori: Allmänt

det har visst varit lite tyst här i veckan.. men det har varit mycket..
veckan har typ bestått av:
- Jobb, jobb, jobb
- akut tandläkarbesök (inte roligt)
- VC förberedelser inför nästa helg

så skönt att vara ledig idag. men igår var tåget 3 jävla timmar försenat.. ínte så kul men det finns inte så mycket att göra åt de.. hehe.

nu ska jag bege mig in till stan.. är så sugen på att shoppa..:) men det är ju då man inte brukar hitta något, så vi får se om jag kommer hem med något..

:)

Lördag

Kategori: Allmänt

After work igår, fast det blev inte riktigt after work.. eftersom vi inte fick något bord.. vi var där halv fem-vilket för för sent, för det var smockfullt.. vi blev lite sena för att vi kom på att det är söndag idag och vi hade inte köpt några blommor till festen ikväll.. några hade stängt men en blomaffär öppnade för oss.. eller det var inte bara vi som hade glömt att köpa blommor.

så pga av blommorna var vi tvungna att gå på o’learys istället.. fast där var det ingen after wprk direkt.. utan mer vanlig resturang. Men det funkade bra det också. Mycket god mat har dom där.
Somnade i soffan ett tag när jag kom hem, trött som tusan.. dålig sömn natten till igår.. räddningstjänsten ringde kl 2 sen var det svårt att somna om..

Idag hade jag tänkt åka till lindex o köpa lite grejs till ikväll- men det är ju stängt- för att det egentligen är som typ söndag idag. Jävla röda dagar.

Har nyss varit ute på en promenad, det var kallt och snöit.. det har kommit några cm nysnö och det är inte plogat någonstans så det var tungt (och jobbigt) att gå.  


invigde mina nya tajsts från craft- fodrade o allt.

nu ska jag se några avsnitt av STAC

på återseende!